von sgerstenberger / 25. April 2018

De Lantzerath-Groep blijft nog minstens 5 jaar de servicepartner voor Eni/Agip-tankstations.

De Lantzerath-Groep heeft de aanbesteding van Eni Deutschland GmbH voor de technische service van circa 450 tankstations gewonnen en is zo nog eens 5 extra jaren, dat wil zeggen tot eind 2022, de servicepartner voor deze keten.

De serviceovereenkomst (onderhoud en revisie) omvat naast de traditionele tankstationinfrastructuur alle accommodatie die bij moderne tankstations hoort: bijv. koelinstallatie en airco, gastronomische uitrusting, gebouwentechniek, verlichting, fotovoltaïsche installaties en tankpunten voor alternatieve brandstoffen.

Na 5,5 jaar werd de bestaande overeenkomst via een aanbesteding opnieuw aan hen toegekend. Zo kon de Lantzerath-Groep in Duitsland, namelijk Lantzerath Tankstellentechnik GmbH met zetel in Keulen, zijn succesverhaal verderzetten en wordt het voor nog eens vijf extra jaren de servicepartner voor alle Eni/Agip-tankstations in Duitsland.

Kategorien /
Schlagwörter / /

Einen Kommentar schreiben

Diese Einwilligung können Sie jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen, indem Sie eine eMail an schreiben. Erforderliche Felder sind mit * markiert Pflichtfelder. Ihre eMail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Es gelten diese Datenschutzbedingungen.