von sgerstenberger / 26. April 2018

Coop Mineraloel AG is onze eerste klant die overstap maakt naar het online POS-systeem CiRRUS

Sinds 2001 is BiCA AG de exclusieve technologiepartner voor de verkooppunten, het goederen- en filiaalmanagement bij de ondertussen al ongeveer 350 ‚Pronto‘-gemakswinkels van de Zwitserse Coop Mineraloel AG, dochtermaatschappij van de Coop-coöperatie en Jet Tankstellen Deutschland GmbH. Het netwerk bestaat uit 250 gemakswinkels bij tankstations en nog eens 100 extra gemakswinkels in stations, wegrestaurants en voetgangerszones.

Met de CiRRUS Business Solution, een cloudapplicatie voor verkooppunten, gaat BiCA AG voor een compleet nieuwe insteek die voor de bestaande zakenpartners als SaaS-update beschikbaar wordt gesteld. De omschakeling bij Coop Mineraloel AG gebeurt in twee fasen: de eerste CiRRUS-deeltoepassingen zijn al sinds 2017 in een testfase. Dat wordt in het tweede kwartaal van 2018 uitgebreid. De tweede fase, de volledige omschakeling, is voorzien voor de jaarwissel 2018/2019.

Kategorien
Schlagwörter / / /

Einen Kommentar schreiben

Diese Einwilligung können Sie jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen, indem Sie eine eMail an schreiben. Erforderliche Felder sind mit * markiert Pflichtfelder. Ihre eMail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Es gelten diese Datenschutzbedingungen.