von sgerstenberger / 26. April 2018

Migrol AG en migrolino AG introduceren CiRRUS

Migrol AG en migrolino AG kiezen voor hun toekomstig systeem van verkooppunten voor de CiRRUS Business Solution van BiCA AG. Ook de standalone migrolino-shops (buiten de tankstations) zullen met CiRRUS werken!

Sinds 2009 is BiCA AG de exclusieve technologie voor verkooppunten en automatisering (outdoor payment terminals) voor circa 350 tankstations van de Zwitserse Migrol AG. BiCA AG mag ook de gemakswinkels van migrolino aan de Migrol-tankstations van kassasystemen voorzien. Met de CiRRUS Business Solution, een cloudapplicatie voor verkooppunten, gaat BiCA AG voor een compleet nieuwe insteek: een kassa- en productmanagementsysteem dat volledig in de cloud werkt.

Na een gemeenschappelijk aangemaakt aanbestedingsdossier van Migrol AG & migrolino, allebei autonome dochtermaatschappijen van de MIGROS-coöperatie, kwam BiCA AG als winnaar uit de bus. Zij zal vanaf 2018 het volledige netwerk tankstations van Migrol AG laten omschakelen naar het CiRRUS-systeem. Vervolgens zullen ook de gemakswinkels van migrolino bij deze tankstations en tegelijkertijd ook de losse migrolino-winkels, bijv. in stations, omschakelen naar CiRRUS.

Kategorien
Schlagwörter / / / /