von PR ADMIN / 12. November 2021

Lantzerath Group Business Award Keulen 2021 voor duurzame mobiliteitsoplossingen

De Lantzerath-Group ontwikkelt sinds jaar en dag innovaties en duurzame oplossingen voor toekomstige energiebronnen. Daarbij vormen waterstof, synthetische brandstoffen – zogenaamde e-fuels – en de directe e-mobiliteit grondslag van het bedrijfsmodel. Tegenwoordig installeert en verzorgt de Lantzerath-Group juist dergelijke duurzame oplossingen op meer dan 10.000 locaties van alle gerenommeerde oliemaatschappijen en energieleveranciers in centraal Europa zoals oplaadpunten voor elektrische auto’s. 

De “hidden champions” uit Keulen

Voor deze transformatie naar een dienstverlener voor duurzame mobiliteitsoplossingen werd de Lantzerath-Group onderscheiden met de “Kölner Unternehmenspreis 2021“ (Business Award Keulen) evenals twee andere “hidden champions“ uit Keulen: de onderneming igus® GmbH op de eerste plaats en ENGIE Deutschland GmbH op de derde plaats. Deze drie ondernemingen kwalificeren zich door een sterke USP en marktleiderschap op hun gebied. Behalve de historische verbondenheid met de stad Keulen was een bijzonder duurzaam businessmodel de basisvoorwaarde voor de nominatie voor dit jaar. Met deze tweede plaats voor de Lantzerath-Group worden de activiteiten omtrent de toekomstige behoefte aan mobiliteit binnen de core business erkend, namelijk de bezinepomptechnologie. 

Keulen: een economisch sterke bedrijfslocatie

De 12e Kölner Unternehmenspreis werd uitgereikt door de Wirtschaftsclub Köln e. V. in een feestelijk kader met meer dan honderd genodigden in het Radisson Blu hotel van de Messe Köln. Een externe jury heeft de genomineerden beoordeeld. Deze jury bestond uit deskundigen van de Kamer van Koophandel, het Bedrijfschap Detailhandel, de Belangenorganisatie van Ambachten op regionaal niveau en de Universiteit van Keulen. De Businessclub Keulen reikt elk jaar een onderscheiding uit aan ondernemingen die afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan de economische kracht van de stad Keulen en die zich hebben ingezet voor meer regionale arbeidsplaatsen en voor een duurzame en verantwoorde omgang met (energie)bronnen.

Kategorien /