von sgerstenberger / 26. April 2018

Contractverlenging Lantzerath-Groep doet het serviceonderhoud van de Duitse ESSO-tankstations tot 2021

ExxonMobil/Quant en de Lantzerath-Groep verlengen hun exclusieve samenwerking voor het monitoren van circa 1.100 ESSO-tankstations in Duitsland tot 2021!

Deze overeenkomst tussen Quant (het vroegere ABB) en de Lantzerath-Groep in Duitsland begon al op 1 januari 2010. Het servicecontract (onderhoud en revisies) van alle ESSO-tankstations in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland groeide uit tot een waar succesverhaal van partnerschappen. Naast de algehele verantwoordelijkheid voor de optimale werking van alle technische infrastructuur hebben de stakeholders ook de methoden en systemen geperfectioneerd die zorgen voor een betere arbeidsveiligheid en milieubescherming.

Na 7 jaar werd de bestaande overeenkomst met 3 jaar verlengd en van een optie voorzien. Zo zal de Lantzerath-Groep, vertegenwoordigd door TOPTEQ Tankstellentechnik GmbH ook in de toekomst de algemene aannemer in Duitsland zijn voor ExxonMobil/Quant!

Kategorien /
Schlagwörter / / /